Welkom op onze site

NIEUWS: 

Onze winkel is weer in kerstsfeer, uitbundig versierde tafels om inspiratie op te doen en er zijn ook weer leuke kadootjes te vinden!

 

Ga naar Google Maps, zoek naar Wempe&Wempe en klik op het rode luchtbalonnetje: je kunt dan in onze winkel kijken ! 

Wat een verassing: www.greyunlimited.nl/wempe/ De blosjes kwamen op mijn kaken! 

 

Mooier kan het niet, zo'n filmpje op Linda.tv over Wempe&Wempe ! Gaat dat zien!! Eerst even de gratis Linda.tv app downloaden en dan op deze link klikken linda.tv/video/56c44db4cfabc81e840dd101. De serviezen die je ziet zijn bijna allemaal verkocht maar op deze website zie je welke serviezen we nu in huis hebben, trouwens elke week hebben we weer iets nieuws!

 

 

 

De engelse antiek specialist Nigel Smith schrijft in een colum: Nu is het tijd om kwaliteits serviezen, ( bv Spode,Worchester, Coalport) schalen, theepotten en andere serviesdelen te kopen, de prijzen zijn nu nog laag en het aanbod wordt steeds minder! Kijk eens wat wij niet allemaal in de winkel hebben!

Wij hopen dat we een bijdrage kunnen geven aan uw feestjes en diners! U kunt bij ons de mooiste serviezen kopen maar ook borden, bordjes, kop en schotels, glazen en bestek huren! En bijkomend voordeel: u hoeft het niet af te wassen !!! 

We hebben kennis gemaakt met Anneke Malherbe en Walda Goldbach, de bedenkers en makers van de website: www.smaakweb.nl. Hun doel is om de FOOD zaken in den Haag een podium te geven. Een verassende website voor iedereen die van lekker eten en een mooi gedekte tafel houdt! Boordevol tips over speciale winkels in den Haag, dus ook erg leuk voor mensen die een dagje den Haag willen doen! Wij hebben de eer ook hierin vermeld te worden! 

 

GIEN LAATSTE NIEUWS:  Er is een nieuwe catalogus uitgegeven met allerlei nieuwe serviezen: oa een vrij strak model onder de naam:Pastels en inderdaad in de kleuren wit, rose, blauw en zacht groen. Ook Rocaille is terug, een wat rusiger model ook in het wit, rose, blauw en zacht groen. En ook Rouen is terug! Kom bij ons kijken!

Er zijn ook wijzigingen gekomen in de uitloop van serviezen, het zijn nu geworden: Cherry ,Fables,Flora, Ours, Passiflore, Pont aux Choux terracotta en groen, Rocaille Mais en Volupté. Ook het bestek en de glazen kunnen niet meer geleverd worden. Indien u nog wensen heeft om uw servies aantevullen is het nu de laatste kans! (zolang de voorraad strekt natuurlijk )

 

Samen met Anne Kessels doen wij VINTAGE SERVIEZEN VERHUUR, www.vintageserviezenverhuur geeft u een idee!  Mocht u een plan hebben om met een mooi gedekte tafel iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of een babyshower, vraag dan eens een offerte aan! Misschien ook iets voor uw feestdagen! Prettig bijkomstigheid: alles kan bezorgd worden en het is niet nodig het servies en bestek af te wassen, schoonvegen is voldoende!   

 

 De film "VERZET" , waar porselein een grote rol in speelt, kunt u nog steeds op uitzending gemist zien! Porselein speelt daar een grote rol in en al het moois komt van Wempe&Wempe!U kunt de film bekijken ( 50 min) via de link:http://www.npo.nl/one-night-stand/06-12-2013/NPS_1232478

 

 

Wij onderschrijven het motto "Investeer in de toekomst, hergebruik het verleden! "

Door antiek of gebruikt serviesgoed te kopen krijgt u meer waar voor uw geld, maar u zorgt ook dat er minder energie, minder water en minder grondstoffen gebruikt worden !

Wij pogen de website op orde te houden maar onze winkelvoorraad is dynamisch. Het beste is naar de winkel te komen. Mochten er bij het bekijken van de website vragen opdoemen: schroom dan niet en bel ons op 070-3889498 !

 

Er staan weer verrassende serviezen in de winkel, en we hebben nog een nieuwtje: we hebben nu een mogelijkheid gevonden om een servies op "maat"te maken! U kunt nu uw eigen servies ontwerpen, bv met uw monogram of familiewapen. Vraag vrijblijvend een offerte.

 

Lieve mensen vergeet niet de wijziging van uw emailadres en telefoonnummer aan ons door te geven. We kunnen u misschien blij maken met een nieuwsbrief of binnengekomen serviesdelen !

Wij vertellen u op deze plek graag iets over de activiteiten van Wempe & Wempe. Onze winkel is gevestigd in een oud grachtenpand in Den Haag. Het is een winkel vol gebruikte serviezen, van antiek tot modern, complete serviezen of juist losse delen ter aanvulling.

Voor iedereen valt er van alles te herkennen, te zoeken, te zwijmelen, en te vinden! U bent bij ons aan het juiste adres voor complete serviezen, losse delen ter aanvulling of de verkoop van uw serviesgoed. Onze stukken worden regelmatig gebruikt voor producties in tijdschriften of in de film. Onze passie voor het verzamelen brengen wij graag op u over tijdens onze workshops.

 

Als u minder bekend bent met de verkeerssituatie in Den Haag Centrum, vergeet dan niet de beschrijvingen te lezen bij "Waar u ons bereikt".

 

U kunt zich weer opgeven voor de  workshop ‘aziatisch porselein’  Wij laten op tijd weten welke datum er gepland is. Heeft u interesse, laat het ons weten.